Tényércsörgés a szabadban - Milyen eszközöket vigyünk a szabadtéri konyhába?


 Ha táborozni, horgászni, túrázni indul az ember akkor óhatatlanul valami ennivalóról is gondoskodni kell. Tárcsa, bogrács, mini főzőszett előkerülhet főzőeszközként is, de azért jó, ha van nálunk legalább műanyag tányér, deszka, kés és néhány egyéb hasznos apróság.

Horgászataink során mi a fenti képen látható szettet visszük mindig magunkkal némi kiegészítéssel. Horgászboltokban kapható a Manta Trip néven futó szett, mely kb. 3500 Ft-ba kerül. De nem csak szabadtéren használható az összeállítás, hanem éppen piknikre vagy nyaraláshoz kevésbé felszerelt apartmanba is hasznosan funkcionál. Természetesen sok más ehhez hasonló  termék is kapható a piacon. A Mountex kínálatában számtalan árkategóriába sorolt szabadtéri főző- és tálalóeszköz áll a vásárlók rendelkezésére. 


De nézzük mit is tartalmaz a mi kiegészített szettünk 2 személyes főzőcskézéshez: 
2 db törhetetlen, thermo bögre
2 db lapos műanyag tányér
1 db deszka
1 db bicska konzervnyitóval, dugóhúzóval, ollóval
1 db nagyobb kés
1 db törölköző/törölgető
2 db kanál
2 db kés
2 db villa
 
 Roppant praktikus kis összeállítás. Összecsomagolva kb. 25x25 cm-es helyet foglal el a csomagunkból és minden igényünket kielégíti.
Arra figyeljünk ilyenkor, hogy minél könnyebb eszközöket válogassunk az étkészletünkbe. Így a pakkunk nem sokkal lesz nehezebb. 
Természetesen én is szeretek kihegyezett botra szalonnát szúrni és azt sütögetni, de hosszabb távon mindenképpen megéri az árát ez a praktikus készlet. 


Népszerű bejegyzések