Konyhakiállítás 2015


Ismét eltelt egy év és ismételten a Konyhakiállítás kapujában találtuk magunkat. A belépve arra gondoltam, hogy már megint a régi kiállítók a múlt évi termékeikkel és designnal. Sok esetben ez így is volt, de hála az égnek találkozhattunk üde színfoltokkal is! 

Sokáig nem vettem elő a fotómasinát, majd a FRU kóstolója hozta meg az áttörést. Frissen facsart gyümölcs- és zöldségleveik egyedi és finom ízekben kaphatók! Céklás-narancsos párosítás vitte a pálmát nálam! A hamarosan induló weboldalon mindenki kedvére válogathat az ízek közül majd és házhozszállítással meg is vásárolhatják azokat. 

AZ OMNIUM Gourmet egy ígéretes fűszerkeverékkel és maglisztekkel is előrukkolt az olajok mellett. Az előbbiekre érdemes néhány pillantást vetni.   

Bútorok terén nem nem találkoztam most kiemelkedő különlegességgel. Igazából megnéztem a legújabb háztartási gépeket, gigantikus hűtő után kutattunk Fecómmal, de ilyesmiből nem akadt túl sok. 

Viszont néhány kinccsel és ötlettel gazdagabb lettem. Több helyen találtam nagy, fehér porcelánmosogatót. Ez az egyik álmom. 
Még egy speciális újdonság. A csempére, textilekre nyomtatott fényképek a Printerierur csapatától. Egyedi megoldásokat valósíthatunk meg termékeikkel a lakásban. Hódít a cementlap is manapság. Az Antik Centrum portékái szemet gyönyörködtetőek. A házunk belső ráncfelvarrása lassan a végéhez ér, ezért különös figyelmet fordítottam ezekre a termékekre!
 
Szívemnek igen kedves volt a szegedi Incero Galéria csapatát látni a kiállítók között. Egy csipet otthon számomra. Egy vagyont tudnék elkölteni náluk mind a bútorok, mind pedig a kiegészítők terén. Látogassatok el a bolt oldalára vagy a takaros kis szegedi üzletbe, megéri!


Számtalan kóstolóval, főzőbemutatóval találkozhattak az érdeklődők a nagyszínpadon és több standnál is. 
A nagyszínpad egyik bemutatója egy különleges program volt. A Mészár Steak csapata fél borjút bontott pillanatok alatt részeire.





Kedves ismerősökkel is összehozott a sors! Nagyon örültem annak, hogy a CSIKOS lekvárokat is megkóstolhatta a nagyközönség. Szinte megszállták az érdeklődők a standot és vásárolták az ízletesebbnél ízletesebb lekvárokat! 



Mindent összegezve pozitívan értékelem a kiállítást jó néhány újdonsággal megfűszerezve. Egy kis frissítés azért ráférne a rendezvényre. Tematikus lehetne a vásár. Akár külföldi séfeket, vendégországokat is be lehetne mutatni.
Vásároltam néhány apróságot is, de ezt már egy recept keretein belül ismerhetitek meg! 

Még nincs késő! Holnap látogassatok el a Konyhakiállításra!

Népszerű bejegyzések