2016. augusztus 28., vasárnap

Rongyos kifli sajtkrémmel, fügével, pirított kolbásszal és fürjtojással


Tegnap egy karakteres pasis Herz szendvicset hoztam Nektek egy kis málnás paradicsomlekvárral, most pedig friss füge, fürj tojás és pirított kolbász kapja a főszerepet a Herz szendvicsben

 


Hozzávalók 1 db szendvicshez: 1 db rongyos kifli
(Én így készítem a kiflit: 50 dkg finomliszt, 2 dl tej, 1 kis pohár joghurt, 0,5 dl étolaj, 3 dkg friss élesztő)
10 szelet fél cm vastag Herz pároskolbász szelet
1 púpozott ek. sajtkrém
1 db közepes füge
1 kis marék rukkola






Elkészítés: 

- A kiflit kettévágjuk és megkenjük sajtkrémmel.

- A sajtrémre kevés rukkolát rakunk és a friss fügéből 4 szeletet vágunk rá. 

- Egy serpenyőben maximum 1 perc alatt gyorsan enyhén megpirítjuk a kolbászból vágott szeleteket és fügére sorakoztatjuk.

- Végül két fürjtojást serpenyőben néhány perc alatt megsütünk és a kolbászra rakunk és beborítjuk a kifli másik felével.



Nyomtasd ki a receptet!