Hungarian Cookbook - Ha egy külföldinek szakácskönyvet adnál ajándékba!
Évekig kutattam olyan angol nyelvű szakácskönyv után, amely hiteles, igényes és a magyar konyháról szól. A Boook Kiadó Bereznay Tamás séffel karöltve megalkotta ezt az időtálló kötetet.
2009-ben készült az alapmű, de 2015-ben egy kicsit frissítve került a vásárlók kezébe.
A SZERZŐRŐL RÖVIDEN:
Mind a médiában, mind a gasztronómiával foglalkozó újságok kínálatában, sőt igényes könyvek terén sem ismeretlen a híres mesterszakács, Bereznay Tamás neve. Az ismert szakács Budapesten született és gyerekkora óta szeret főzni. Gyakorlati éveit Átrium Hyatt
konyháján kezdte, később a Pertuba került. 2001-től 2010-ig a Kárpátia
Étterem konyhafőnöke volt. Számos ismert embernek főzött már, mint például
Sólyom László köztársasági elnök, Károly brit herceg, I. János Károly spanyol király, Károly
Gusztáv svéd király, George Bush és Vladimir Putyin... Jelenleg egy élelmiszer-nagykereskedelmi cég gasztroakadémia tanácsadója és
szakmai vezetője. A BOOOK Kiadó állandó szerzője, tanácsadója.
Lassan itt a december és ha külföldi barátainknak valami "hazait" szeretnénk adni, akkor ez a könyv mindenképpen kerüljön a csomagba.
Fellapozva a szakácskönyvet egy csipetnyi magyar virtust kap az olvasó. Paprikafüzérek, falusi hangulat,régi ház folyosórészlete...
Még azok az emberek is beleszeretnek egy kicsit a hazai vidéki hangulatba, akik eddig nem jártak országunkban.
A recepteket tematikusan különválasztották a levesektől kedvezve, a halételeken át, egészen a desszertekig. Tipikus nagymama konyhája. Alapreceptek a magyar gasztronómiából, mely által külföldi barátaink is az asztalra varázsolhatják ezeket a finomságokat.
Tetszik, hogy a receptek jól értelmezhetőek, mutatós fotót mellékeltek hozzájuk. Olyan igazi kicsordul az ember nyála típusúakat! :-)
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
A könyvet számtalan nagyobb üzletben és a BOOOK Kiadónál is megvásárolhatjátok.
Átlagos fogyasztói ára 5990 Ft
Átlagos fogyasztói ára 5990 Ft