Bor, gasztronómia, networking


Finom borokban, pazar ízekben és remek kapcsolatépítési lehetőségekben gazdag programot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. Sok-sok ismerősöm van, aki az önálló üzleti életben találta meg a számítását és emellett igazi gasztrorajongó. Így figyeltem fel erre a rendezvényre. 

A RENDEZVÉNY

Mindenki tudja, hogy egy vállalkozás esetében mennyire fontos a kapcsolatépítés és azt is, hogy a mai rohanó világban mennyire nem szakítunk rá kellő minőségi időt. 
Ebben segítenek a Sales&More tulajdonosai, Végvári-Nagy Kyra és Végvári Tibor egyedülálló rendezvényükkel a Rapid Business & Wine programmal, ahol minőségi gasztronómia mellett garantáltan leülhetünk egy asztalhoz hasonló érdeklődési körű partnerekkel és bemutathatjuk egymásnak 2-2 percben cégünket, projektjeinket és megismerkedhetünk a másik fél törekvéseivel is! Az időtartam rövidsége ne feszélyezzen senkit!
 Amy Cuddy amerikai szociálpszichológus könyvében olvastam, hogy egy "liftútnyi" idő alatt be kell tudni mutatni céljainkat. Ilyen rövid termin alatt már a másik fél látni fogja lelkesedésünket, felkészültségünket és a célunk iránti elhivatottságunkat. 
 Az imént leírtakból kiindulva igazán praktikusnak tartom a rövid minden jelenlévővel folytatott bemutatkozó beszélgetéseket.
 Az ügynökség több, mint 3 éves tapasztalattal, 1700 új üzleti kapcsolattal rendelkezik.


 AZ ÉTTEREM



Budapest egyik legkülönlegesebb fekvésű éttermében, a Manna Lounge-ban kerül megrendezésre a Rapid Business & Wine találkozó. 
Az Alagút tetején található étterem teraszán üldögélve Sallai István konyhafőnöknek és csapatának remekeit élvezhetik a vendégek. Impozáns, kicsit eldugott, de mégis központi helyen lévő Budai vár alatt található a helyszín.

A szervezők két fajta jegytípussal kedveskedtek az érdeklődőknek. Az első egy sétálójegy, mely betekintést enged a rendezvény menetébe és emellett korlátlan borfogyasztást is tartalmaz. A borok mellé falatkákat vásárolhatnak a sétálójeggyel rendelkezők. Ízelítőként lássunk ebből néhány kreatív fogást: 

➽ Szarvas kolbász, fügelekvár, pita
➽ Aszalt gyümölcsös szárnyasterrin, fűszervajas mini bagett,
málnadresszinges saláta
➽ Kacsamáj pástétom, sárgabaracklekvár
diós házi kalács


A networking jegytípussal pedig a korlátlan borfogyasztás, a 20 cégvezetővel való irányított bemutatkozás mellett élvezhetik a vendégek a Manna Lounge svédasztalának mennyei ételeit. 
Ebből is hozok nektek egy kis ízelítőt:
➽ Leves: Citromos csirkeragu leves, friss tárkony, tejföl
➽ Előétel/Saláta:
Rilette, házi pirítós, hagymalekvár
Zöldsaláta, hideg szárnyas tekercs, házi majonézes dresszing
Friss kevert saláta, színes zöldségek, házi balzsamos locsoló
➽ Főételek:
Tanyasi jércemell ementáli sajttal töltve, vajban párolt zöldségek
Köményes fokhagymás sertéssült, tócsni, pezsgős körtés párolt káposzta
Pince pörkölt, sós burgonya
Ricottás parajos fusilli, parmezán
➽ Desszertek:
Somlói galuska
Vaníliás túrós lepény szilvával



A BOROK



Az egész rendezvény gerincét meghatározzák a jó borok. Ismert borászatok álltak a rendezvény mellé kiváló vörösboraikkal, rozéikkal és fehérboraikkal. A teljesség igénye nélkül a legfontosabbakat borászatokat említeném meg most.
➽ Tiffans Borászat
➽ Végül a pálinkát kedvelők sem szomorkodnak majd, mivel a Look Up Spirit Pálinkacsalád is a kóstolópartnerek között lesz.



Ha ti is részesei szeretnétek lenni ennek a remek rendezvénynek, akkor nincs más dolgotok:

➽ Látogassatok el az esemény weboldalára.
➽ Rendeljétek meg a nektek tetsző jegytípust.
➽ 2018. augusztus 29 -én 18 órakor jelenjetek meg a Manna Loungeban
➽ Érezzétek jól magatok minőségi gasztronómiával és remek emberekkel körülvéve! Mert tudjátok a legfontosabb döntések a fehér abrosz mellett születnek!  

Képek forrásai: Sales&More Facebook oldala; Manna Lounge Étterem Facebook oldala

Népszerű bejegyzések