Bányai By Beans kávézó a Fény utcai piacon

 

A kávé világnapja alkalmából nem is hozhatnék jobb ötletet, mint egy új kávézót és egyben Bányai kávé beszerzési forrást! Bányai By Beans kávézó a fővárosi Fény utcai piacon július 11-én nyitotta meg kapuit. Külön öröm, mert szeretek ezen a piacon beszerző körútra menni. 

A Bányai kávékról már többször hallottatok tőlem. Igazi kuriózum, mivel Bányai László magyar származású kávétermesztő a Lourdes-i völgyekben, Costa Rica-ban termeszti kiváló minőségű kávéját. Erre a remek alapra építették föl a kávézó tematikáját. Csak Bányai kávét készítenek, innen a név is Bányai By Beans.

 

A nyüzsgő piac forgatagából teli kosárral megrakodva tértünk be a kávézóba. Egy csipet skandináv stílus, egyszerű és modern berendezés jellemzi a helyet. Találunk elbújós zugokat, de pultot is ahol gyorsan felhörpinthetjük a fekete italt. Nincsenek grandiózus terek. Egy egyszerű, kellemes kávézó.

Az espressotól a lattéig különféle variánsok közül válogathatunk és mindezt Bányai kávéból. 490 Ft-tól indulnak az árak, amely egy átlag ár jelenleg a fővárosban. A kávé mellett a reggeliről sem szabad elfeledkezni. Kaphatóak szendvicsek, melyek a piacon vásárolható alapanyagokból készülnek és a Freyja zseniális croissantjai a pultban pihennek. 

A tulajdonos házaspár - Halász Ferenc és Szabó Réka - harmadik kávézóját üdvözölhetjük ebben az egységben. Egy különleges kis márkaboltként is funkcionál a hely, ahol különféle kiszerelésben, kapszulásan vagy csábító pörkölésű kávébabként megvásárolhatjuk a világhírű Bányai kávékat.

 

Kóstoltunk, beszélgettünk, kávét kortyolgattunk és megreggeliztünk a piacozás után. Konklúzió: nagyon szerethető hely, kedves kiszolgálás, remek alapanyagokból készült ételek és italok találhatóak itt. Az árak rendben vannak. Szívből ajánlom mindenkinek, aki a Fény utcai piacon jár. 

 

ELÉRHETŐSÉGEK

Cím: 1024 Budapest, Lövőház u. 12. - Fény utcai piac oldalában a lottózó és a bank között. 

Nyitva: H-Szo 7-19; V 9-19

Web: https://bybeans.com/



https://www.facebook.com/boldogkukta1/
vagy
https://www.instagram.com/boldog_kukta/

              

  Nyomtasd ki a bejegyzést!


Népszerű bejegyzések