RUSSELL HOBBS - Bazsalikomos limonádé egy kicsit másképpen


40 °C árnyékban, verőfényes napsütés, rekkenő hőség... Ezek jellemzi egy ideje a mindennapokat. Aki nem tud elmenekülni valamely sarkvidék távoli pontjára vagy éppen hullámzó tenger partjára, akkor nincs más: különböző praktikákat kell bevetnünk arra, hogy elviseljük a röpködő pluszokat!

De először egy újabb konyhai csodaszerkezet kerül terítékre! Ez a Desire botmixer 3in1.

 
DESIGN: 
Most azoknak kedvezek, akik szeretik a lendületes, fiatalos, színes formákat. A fekete és a piros sejtelmes külsőt, valóban ördögien erős belsőt rejt! Megkapja a szemet azonnal. 

HASZNÁLAT:
Még csak a turmix funkcióról tudok nyilatkozni. Roppant egyszerű a gép használata. A gumi tömítések megakadályozzák, hogy az éppen turmixolni kívánt elegy bejusson a belső részekhez. Két sebességgel rendelkezik a gép, amellyel könnyed egyszerűséggel másodpercek alatt turmixolhatunk.
  POZITÍVUM: 
  • Stílusos, modern botmixer, a fekete és vörös színek izgalmas kombinációjával
  • 2 változtatható sebességfokozat
  • Leválasztható rozsdamentes acél keverőláb
  • Rozsdamentes acél vágóél
  • 0,7 literes kehely
  • 0,5 literes aprító kehely
  • Ballon alakú habverő

NEGATÍVUM:
Eddigi tapasztalataim szerint nincs!

ÁR: 
9 890 Ft és 12 200 Ft között mozog a termék fogyasztói ára.

ÜZLET: 
Az alábbi üzletekben vásárolhatjátok a gépet: http://hu.russellhobbs.com/where_to_buy.htmlHozzávalók 1 liter bazsalikomos-málnás-narancsos limonádéhoz

5 dkg málna
5 levél bazsalikom
1 egész narancs megpucolva
8 dl ásványvíz/szóda 
jégkocka ízlés és hőség mértéke szerint :-)
Méz vagy cukor az édesszájúaknak!
1. Mint ahogy a képen is láthatjátok a málnát, a narancsot és a bazsalikomot a botmixerhez tartozó pohárba tettem és összeturmixoltam. Elég extrém és intenzív ízt kapunk, de nekem elnyerte a tetszésemet! Bátorság kedves Olvasóim!

2. Ezek után már nincs is sok tennivalónk. Felöntjük az egész keveréket szódával vagy ásványvízzel és hűsítő jégkockákat is adunk hozzá. Én most a természetesség híve voltam. Semmi cukor vagy méz nem került bele, ízlés szerint bárki édesítheti. Ebben az óriási melegben jól jön ez a kis hűsítő! 

Legyen szép napotok! 

Népszerű bejegyzések