Weber - Grillezés mesterfokon!




Ha grillezés, akkor irány a Weber szaküzlet! Nyugi, nem fizetett reklám következik, csak egy-két praktikus ötlet! :-) Így a grillszezon elején körülnéztem és elhatároztam, hogy beszerzek néhány jó minőségű kelléket! Az első Weber grillem még várat magára, de rengeteg eszközt és kiegészítőt sikerült már beszereznem. Továbbá számtalan praktikus Weber tanáccsal sajátítom el a szabadtéri sütögetést.

Röviden a Weber sztoriról:

"PROTOTÍPUSTÓL A PRÉMIUM KÉSZÜLÉIG
George Stephent valószínűleg a gömb formája varázsolta el több mint 50 évvel ezelőtt és inspirálta arra, hogy egy bóját ikonná változtasson.

Stephen, aki akkorában a chicagói Weber Brothers Metal Works bójagyárban dolgozott, egy fél bójára egyszerűen felszerelt három lábat és ráhelyezett egy fedelet. Megszületett a gömbgrill és azzal a modern faszenes grillkorszak.
Weber® 1952-ben forradalmasította a grillkultúrát. Ami egykor a legendás gömbgrillel kezdődött, ma már a műszakilag és formailag kifogástalanul kigondolt grillkészülék által nyújtott változatos grillélménnyé fejlődött." 
Forrás:  http://bbq-grill.hu/weber_grill.php



A faszénnel mindig problémáim akadtak. Megvettem a legolcsóbbat és már kezdtem is a grillezést . De nem sült el mindig olyan jól a dolog. Most a Weber Long Lasting brikettjére esett a választásom. A 7 kg-os zsák körülbelül 8-9 alkalomra elegendő egy két fős grillezésre és valóban hosszan tartó sütögetési élményt biztosít. Ez telitalálat! Nem fogok mást választani a jövőben sem! A Weber begyújtó is roppant praktikusnak bizonyult. Bliszteres kiszerelésében nem fog soha átnedvesedni, megsérülni a kicsi kocka. 
A 13. kerületi Weber üzletben hihetetlenül nagy és sokoldalú készletre bukkantam. Emellett szakszerű tanácsot és segítséget is kaptam az idei első sütögetésünkhöz. 

Továbbá a 2015-ös legfrissebb Weber magazint is megkaptam az boltban, de több jelyen is összefutottam már az INGYENES kiadvánnyal. Minőségi összeállítás receptekkel, tanácsokkal, cikkekkel megtűzdelve. Érdemes beszerezni! Például a 220 Volt üzleteiben is rábukkanhattok. 


Bővebb információk és beszerzési hely itt: http://bbq-grill.hu/weber_grill.php 
vagy itt http://www.weberstephen.hu/

Népszerű bejegyzések