3 ínycsiklandozó gasztrofesztivál júliusban

Kép forrása itt!  
Tudom, hogy lassan elkezdődnek a nyaralások, de ha éppen itthon vagytok vagy éppen a 3 program környékén pihentek, akkor ezeket ajánlom most a figyelmetekbe:

Dél-Alföldi Rétesfesztivál Mórahalom 2016 2016. július 01 - 03.
Idén július 1-3. között tizenharmadik alkalommal lehetünk részesei a Homokháti Sokadalom eseményeinek Mórahalmon. Ezzel párhuzamosan zajlik majd a VII. Dél-alföldi Rétesfesztivál is.
Bővebben itt: http://www.torzsasztal.com/julius/del-alfold-retesfesztival-morahalom-2016.html#sthash.CITtokkE.dpuf


Bajai Halfőző Fesztivál 2016 2016. július  07 - 10.
Baja, a halászlé fővárosa! Baja nemzetközileg ismert, a rekordok könyve által jegyzett halfőző fesztiválja az idők során valódi fiesztává lett. Július második szombatján évről évre közel kétezer helyi és vidéki alkalmi szakács vendégeli meg barátait halászlével a belvárosban. A fesztivál négynapos programsorozattá nőtte ki magát, mely több tízezer embert vonz. A bekebelezett étek mennyisége is gigászi: több mint húszezer adag bajai halászlé készül. Az ízletes ünnephez mintegy 14 tonna halra, 12 mázsa vöröshagymára, közel 600 kiló őrölt pirospaprikára, 14 ezer liter vízre és 12 mázsa halászlétésztára van szükség.
Bővebben itt: http://www.torzsasztal.com/julius/halfozo-fesztival-baja-2016.html#sthash.d9cBri24.dpu


Villányi Rozémaraton 2016. július 15 - 16.
Rozé színbe öltözik Villány július 15-16-án, hogy az országban egyedülálló módon ünnepelje a rozé borokat. A borvidéken ötödik alkalommal rendezik meg a népszerű Rozé Fesztivált, amely az ország egyik legvidámabb és legszínesebb borfesztiválja. A rendezvény fénypontja – a koncertek, gasztronómiai- és sportprogramok mellett – kétség kívül a RozéMaraton, ahol a jelentkezők karneváli hangulatban a rozé színét idéző ruhadarabokban, rozé fröccs frissítők kíséretében futják végig a 3 km-es távot. - See more at: http://www.torzsasztal.com/julius/roze-fesztival-villany-2016.html#sthash.YAx4Ywjl.dpuf
Rozé színbe öltözik Villány július 15-16-án, hogy az országban egyedülálló módon ünnepelje a rozé borokat. A borvidéken ötödik alkalommal rendezik meg a népszerű Rozé Fesztivált, amely az ország egyik legvidámabb és legszínesebb borfesztiválja. A rendezvény fénypontja – a koncertek, gasztronómiai- és sportprogramok mellett – kétség kívül a RozéMaraton, ahol a jelentkezők karneváli hangulatban a rozé színét idéző ruhadarabokban, rozé fröccs frissítők kíséretében futják végig a 3 km-es távot.

Népszerű bejegyzések