Rétesmánia


Gyönyörű nyarunk van! Rengeteg zamatos gyümölcs közül válogathatunk: barack, meggy, cseresznye... A minap valami édességre vágytam. A hagyományos sütemények híve vagyok, így folyamatosan kutatok az ilyen receptek után. Bevallom a réteskészítés nem az erősségem, de most lehetőségem van minden praktikát elsajátítani.  A Csipet Kiadó gondozásában a Tisza-tó szomszédságában lévő Poroszlói Rétesház tulajdonosa és lelke Krusperné Bádonyi Tímea megosztja most velünk praktikáit és kiváló receptjeit. 

A könyv szívet-lelket melengető kiadvány. Valóban jó kézbe venni. Bámulatos fotókkal, lélekkel készült finomságokkal és mérhetetlen nagy szakértelemmel avat be bennünket az író a réteskészítés rejtelmeibe. 

Nem csak édes rétesek gyűjtőhelye, hanem tökéletesen alkalmazható könyv pontos adatokkal, különféle tésztákkal, töltelékekkel, sós változatokkal, sőt egyedi rétestésztából készült finomságokkal. Nagy burek rajongó vagyok (a szabadkai piacon szinte mindig veszek), de sajnos eddig nem tudtam itthon elkészíteni. Most erre is kaptam megoldást. 

4000 Ft-os áron kapható a Rétesmáni, de érdemes figyelni a kedvezményekre. A Csipet Kiadó szokásos magas minőségben adta ki ezt a tartalmas könyvet. Számomra az idei év nagy favoritja. Ajánlom figyelmetekbe ezt az apró csodát!




Népszerű bejegyzések