Az évszak legjobb receptjei - Tavasz

 

 Hagyományteremtő céllal elindítok egy bejegyzés sorozatot, amely minden évszakban a TOP 3 recept osztja meg. A blogon található statisztikát veszem alapul, amely megmutatja, hogy hányszor kattintottatok rá egy-egy receptre és a legtöbbet böngészett írásokat osztom meg veletek. Csemegézzetek kedvetekre a receptekből! 

1. 
A grillszezon kapujában természetes, hogy a pálmát a mézes-mustáros és ketchupos - vörösboros pácolt tarja vitte el. Nem is kérdés, hogy miért. Egyszerű, finom és bármikor bevethető! 

2. 
Rengeteg koktélhoz, limonádéhoz, de akár még desszerthez is örömmel használják a "beavatottak" a bazsalikom szirupot. Mivel friss bazsalikom túltengésben szenvedtem, így készítettem néhány üveggel belőle. 

3.
Ha tavasz, akkor húsvét. Ha húsvét, akkor torma és sonka biztosan megtalálható az asztalon. Készítsetek sonkatekercset roppant egyszerű módon a leírás alapján az év bármely szakában! Univerzális, könnyű és gyors. 

Köszönöm, hogy ennyien követitek az írásaimat napról napra! Remélem, hogy egy-egy jó ötlettel mosolyt és igazán ízletes pillanatokat varázsolhatok a konyhátokba. 

Népszerű bejegyzések