MészárSteak - A hentesüzlet




A legjobb hentes a fővárosban a Hegyvidék Központban található MészárSteak hentesüzlet. Ezzel vitatkozni nem lehet. A legszebb húsokat és a legszélesebb választékot itt lehet megtalálni. 

2008-tól a Nagyvásárcsarnokban indult Gál Józsi üzlete, majd néhány évvel később Budára költözött a Hegyvidék Bevásárlóközpontba. A szélesebb nyitvatartás miatt sokak kedvence lett és szép törzsvásárló közönség alakult itt ki. Mindenki felkapta a fejét termékeire, mert prémium minőségű húsokat kínált a vásárlóknak. 
Az itt alkalmazott hentesek mind szakmailag felkészültek, bármilyen termékről lehet érdeklődni mindig korrekt választ kapunk. 
Én mindig különleges figyelmet fordítok az érlelt marha és birkahús választékra. Ha ököruszály levest, hosszában felvágott angus velős csontot, birkaburger pogácsát, a legjobb steakeket szeretnétek megkóstolni, akkor látogassatok el ide. 
 


A legutóbb vásárlásom alkalmával steakeket és hosszában elvágott velős csontot vásároltam. Az utóbbit grillezésre szántam. Igazi különlegesség. Árfekvésben nem az olcsó kategóriát képviseli, de mindenképpen megéri időnként betérni, ha olyan különlegességekre vágyunk, amelyet máshol nem kaphatunk meg. 
Az eladók nagyon figyelmesek. Megkérdezik például, hogy mikor tervezzük felhasználni a húst. Leváákumozzák a termékeket nekünk, hogy felhasználáskor is a legjobb minőséget kapjuk.



ELÉRHETŐSÉGEK
Cím: 1124 Budapest, Apor Vilmos tér 6.
Nyitva: H-Szo 8-20 h V - zárva
Telefonszám: 06 20 571 5758
Facebook: https://www.facebook.com/MeszarSteakHentesEsMas/

Népszerű bejegyzések