Bejegyzések

Beszámoló a Bonduelle "örömfőzésről" Hargitai Györggyel - Fokhagymás csirkemell koszorú pikáns uborkakrémmel újratöltve

Hájas koszorú narancsos-fehérboros krémmel és kandírozott ibolyával

Pikáns fácánhúsos krémmel töltött "kacsok" a Patricius Borház csodálatos Furmintja mellé

Fahéj = Fűszer és magazin

Húsvéti menü ötlet a régi receptekből csemegézve

Finom borok és ínyenc falatok - Az én falatkáim is a megmérettetés részesei lesznek :-)

VIII. recept Julia Childtól - Quenelles de Volaille - Csirkegaluska besamel mártással sütve

Tárkony

Medvehagymás-húscsiganyársak rózsaborssal fűszerezve házi medvehagymás majonézzel tálalva

Gasztro művészet ecsettel - Csendéletek a vásznon