10 gasztroajándék 10 000 Ft alatt


Ha még hadilábon álltok a karácsonyi ajándékokkal, akkor most 10 igazán ütős tippel szolgálok Nektek! A kedvenceimet hoztam. Jelzem, ez nem fizetett megjelenés, így spontán válogattam össze a számomra kedves darabokat! Szerintem bármelyikkel igen nagy örömet okozhatunk egy igazi konyhatündérnek. Próbálok röviden írni minden termékről, árról és beszerzési helyről! Habár nagyon nehéz, mivel igen elfogult vagyok szinte mindegyikkel kapcsolatban! Én ezeket ajánlom jó szívvel nektek!Én az egész csomagot szó nélkül begyűjteném :-)Érdemes körülnézni a webáruházakban vagy továbbgondolni egy-egy ötletet!

1.
Kezdjük Limara nagyszerű könyveivel. A kenyerek és péksütemények imádóinak szinte kötelező mindkét kötet. Kezdő háziasszonyoknak alapmű, gyakorlott nagyiknak pedig igazán friss, fiatalos ötletekkel és finomságokkal teli könyvek. Kalandra fel! Alkossatok valamit egy kis lisztből!
Házi pékek alapkönyve Ár:5000 Ft; 
Fonom. Finom Ár:4500 Ft. 
A legjobb, hogy a két példány együtt sem éri el a 10 000 Ft-os ajándéklimitet. :-)
Itt vásárolhatjátok meg: http://www.hazipekek.hu/szakacskony_79/limara_peksege_283

2. BeCake' fa tortatartó
Időtálló, mégis trendi mutatós darabok többféle színnel, kombinációval! Ha szeretnétek, hogy az unokák is erről szolgálják fel az ünnepi tortát sok-sok évvel később, akkor irány vásárolni! Ár: 7600 Ft-tól
Nézzetek be a webshopba: http://store.becake.hu/

3. Donum Terra tökmagkrém és tökmagolaj
Az én kedvenc kombinációm! A krémből finom mártogatóst, különleges tölteléket és sok-sok mást is készíthettek. Az olajat pedig feltétként, sütéshez pácként vagy salátákhoz is hozzáadhatjátok.
Ár: 4000 Ft
Kihagyhatatlan akcióról itt olvashattok: http://donumterrae.hu/termekek/tokmagkrem-es-tokmagolaj/

4. Ib Laursen 3 darabos tálszett Ribiszke Lakberendezés 
Ez az az üzlet Veresegyház központjában, ahová nem lehet nem betérni. Kedves kiszolgálás és különlegesen igényes termékek sorakoznak a polcokon! Ez a 3 darabos kerámia szett a konyhában nagyon jól fog mutatni!
Ár: 7990 Ft
Bővebb információ itt: http://www.ribiszke.hu/11-veg-ker-mia-term-kek/173-ib-laursen-mynte-dark-green-3-db-os-t-l-szett-m-regz-ld-sz-n.html?sid=833d6a932fd8489cdca4977be5321d92

5. Rózsavölgyi Csokoládé Ezüst válogatás
Országunk egyik leghíresebb csokoládéval foglalkozó manufaktúrája a Rózsavölgyi Csokoládé. Számtalan díjnyertes finomsággal örvendeztetik meg határon innen és túl is a vásárlókat. Különlegességük ezeknek a termékeknek, hogy minden kakaóbabszemet a manufaktúra szerez be, pörköl és dolgoz fel. Egy adagnyi forrócsokoládét érdemes a csomaghoz csapni :-)
Ár: 2850 Ft
Nézzetek be a webshopba: 
http://www.rozsavolgyi.com/hu/csokolade/bonbon/1/ezust-valogatas

6. Szakácskönyvtartó a Kert és Otthonbolt webáruházából
Ár: 4900 Ft 
Szegedi üzlet számtalan szépséggel örvendeztetni meg a lakberendezés megszállottjait. Ez a szakácskönyvtartó az egyik nagy kedvencem, de számtalan más különlegességre is rálelhet az ember.
Látogass el a webshopba: http://kertesotthonbolt.hu/konyha/szakacskonyvtarto-barna-c8032.html

7. Green Gate kötény SkandiTrend 
Ár: 6790 Ft
A SkandiTrend romantikus világba kalauzol a Green Gate termékekkel. Egy ilyen kötényben igazán el tudja magát képzelni az ember lánya a konyhában serénykedve! 
http://www.skanditrend.hu/decoration/koteny-maria-thunder/

8. Félbőr kötéssel receptkönyv Bomo Art 
Ár: 6400 Ft-tól
Milyen szép dolog összegyűjteni családunk receptjeit egy igazán takaros kis könyvbe! A Bomo Art nem csak receptkönyvet, de naplót és egyéb egyedi tervezésű és kötésű papírtermékeket is ajánl a nagyközönségnek
Ezen a linken ismerkedhettek meg a többi szépséggel:
http://www.bomoart.hu/amibe-irhat/receptkonyv-felb-r-kotessel

9. Ajándékutalvány Katlan Tóni Vendéglőjébe 
Ár: 5000 Ft
Főváros közelében Veresegyházon található a régi malom épületéből kialakított trendi vendéglő. Vidéki stílus egy csipet csavarral és igényes étlappal körítve! A káposztalevélen sült burgonyás cipó a mennyekbe repíti az embert! De az étlapot mindenképpen érdemes végigkóstolni! 
Az utalvány vásárlási lehetőségeiről itt olvashattok: 
http://www.katlanmalom.hu/

10. Gasztrotúra Budapesten sétajegy 
Ár: 3900 Ft
A fővárost érdemes egy másik oldaláról feltérképezni. A tematikus gasztroséták igazi különleges csemegék történelmi háttérrel, különleges információkkal. De nem csak az ételekhez kapcsolódó barangolásokkal várják az érdeklődőket, hanem számtalan érdekesség közül lehet válogatni.
Még több információ itt: http://www.varoselmeny.hu/

Népszerű bejegyzések