3 recept az első igazi grillezére

Ebben a hónapban az én mesterhármasom mi más lehetne, mint 3 kedvenc grillétel. Alig várom a jó idő közeledtével, hogy akár a teraszon, akár egy vízparti horgászat közben valami finomságot készíthessek. Próbáljátok ki ezeket a recepteket ti is! Ígérem nem fogtok csalódni!

1. Csevap nyársak
Az egyik nagy kedvenc a szerb húsételből formázott golyóbisok, a paradicsom és a cukkini házassága. 
Szaftos marad a zöldségektől az étel, de mégis a grillezés során ismert ízek bukkannak elő! Szeretjük! :-)









 


2. Grillezett rozmaringos vaddisznó hátszín cseresznye chutney-val és parázsburgonyával
 Vadgús grillen? Miért ne! A karakteres húsíz és a faszén füstje kiváló páros. A szezonális cseresznye pedig most minden piacon fellelhető!
















3. Parázson sült kakukkfüves újburgonya egy kis vajjal
Egy kis alufólia, friss fűszerek, vaj és parázsburgonya. Csupán ennyi szükséges a parázson elkészülő tökéletes körethez! 

Népszerű bejegyzések