Erdélyi Konyha - Finom falatok - JÁTÉK

Lehet, hogy már többen találkoztatok a zseniális és igényes Erdélyi Konyha-Finom Falatok című kiadványával. Megválasztották egyik receptemet a hónap finomságának, ezért többek között néhány lapszámot is ajándékba kaptam. Egy darab megy a saját gyűjteménybe, továbbá a családnak is jár belőle!

Az én örömöm a Ti örömötök is, ezért úgy döntöttem, hogy a fennmaradó ötletes, friss, autentikus rejtvényekkel teli lapszámból 3 darabot kisorsolok közöttetek és ingyen és bérmentve eljuttatom hozzátok még a héten! Nincs más feladatotok, csak a Facebook oldalamon a fenti képet kedvelni holnap este 8 óráig és a szerencsére bízni magatokat. Az alábbi linkre kattintva rögtön a tárgyra is térhettek:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=249945868452714&set=a.120803811366921.22855.100003119098659&type=1&theater

Az én oldalam nem az ismerősök gyűjtésére van kihegyezve. Ezét nincs Like funkció a profilomon. Aki örömét leli a blogomban, Facebook oldalamban csatlakozzon bátran, mint barátom, ismeretlen ismerősöm. Nekem nagyon nagy megtiszteltetés és boldogság. Csipegessünk egymás irományai és finomságai között, beszélgessünk, okoskodjunk! Csak ez az egyetlen célom!

Hamarosan egy nagyobb kaliberű játék is vár rátok, ezért érdemes nézni a Boldog Kukta hasábjait! Édes-bűnös kurzus vár valakire közületek! De elöljáróban legyen ennyi elegendő!

Sok szerencsét! 

Népszerű bejegyzések