Veresegyzázi gasztronómiai fesztivál


 A fesztiválokból soha nem lehet elég. Fecóm telefonált még az éjszaka, hogy szombaton és vasárnap lesz egy kis gasztronómiai őrület Veresen. Tudni kell, hogy imádom Veresegyházt, majdnem ott lett házikónk. Rajongásom töretlen és örömmel látogatom a piacot és Fecómat is a munkahelyén:-) Ma kint voltunk a piacon is (melyről később érdekes beszámoló vár rátok) és a részletes programot is átbogarásztuk. Ki nem szeretne 1000 szeletes dobostortát látni? Vagy finomságokat, borokat, házi söröket kóstolni? 

Aki teheti érdemes ellátogatni Veresegyházra. Egy kis fürdőzéssel, maci otthon látogatással egybekötve tartalmas napot lehet eltölteni ebben a szép városkában. A pékséget nem ér kihagyni :-) 
Ma két betűt is megosztok Veletek! Sokan már a helyes választ is megadták, de senki sem maradt le semmiről! Holnap éjfélig lehet játszani a csokikurzusért! Csak kattintsatok erre a bejegyzésre és hagyjatok egy helyes megfejtést egy hozzászólás formájában: http://www.boldogkukta.blogspot.hu/2012/06/edes-bunozes-nyerj-csoki-kurzust.html

Szép hétvégét kívánok Nektek!

Népszerű bejegyzések