Jelentés a Konyhakiállításról


Gyorsan elröppent a tegnap délután! Nem is sejtettem, hogy ilyen jól fogom érezni magam! Annyi kedves emberrel hozott össze a tegnapi nap. Családanyák, fiatal lányok, éltes úriemberek, gyerkőcök és bottal járó nagyik... színes társaság gyűlt össze! Mindenki örömmel falatozott a Fahéj standjánál a szélforgókból. Szeretek az emberekkel élőben is találkozni és nem csak a világháló rideg világában! És külön szívet-lelket melengető mindezt a színvonalas Fahéj magazin csapatának tagjaként átélni! Szeretném megköszönni mindenkinek, aki ellátogatott hozzánk és bizalmat szavazott a süteményemnek!

A kiállításról röviden: Sajnos árnyéka volt a múlt évi Konyhakiállításnak. Kevésbé jó programok, a vendéghiánytól szenvedő kiállítók kicsiny csapatával találkozhattunk. Ennek ellenére néhány figyelemre méltó cég képviselte magát! 

Az egyik ilyen volt a Book Bistro!
Magyarországon egyedülálló online könyvesbolt elkényezteti a gasztronómia iránt érdeklődőket. Magyar és idegennyelvű könyveik minden réteg számára érdekes olvasnivalóval szolgálnak. Ha elérhetetlen könyvvágyunk van, akkor a tökéletes segítség mindenképpen a Book Bistro. Nagy meglepetésemre azonnal megvásárolhattam David Lebovitz bestsellerét!


A másik szívemnek kedves kiállító a Pataki Kerámia. A múlt évben egy romantikus kuglófformával tértem haza, most pedig egy pitetállal. Ennek a sorozatnak a része a mostani szerzemény. Egyedi minden elkészült darab, mivel kézzel festették minden apró részletét. Mikróban és sütőben egyaránt használhatóak ezek az edények, továbbá még mosogatógépben is moshatóak. Teljesen megfelelnek a mai kor elvárásainak rusztikus szépségük mellett! 

Amit még érdemes megemlíteni! A Chef'n apró konyhai kütyüi megértek egy misét és a Rosinante standja sem volt elhanyagolandó a kóstolókkal, a különleges lekvárokkal. 

Összességében jól éreztem magam és az a néhány különleges kiállító igazán megérte a kint töltött időt.

Népszerű bejegyzések