Ételfotó-pályázat - SZAVAZZATOK!

Itt voksolhattok a fotómra: https://www.facebook.com/cultest/app_701050309938807?app_data=eyJlbnRyeV9pZCI6IjIwNDkifQ%3DRitka alkalmak egyike áll fent most. Ismét egy kis szavazásra buzdítalak benneteket. Egyik molekuláris gasztonómia elvei szerint készült fotómat osztottam meg egy ételfotó-pályázaton, ahol gasztrofotókat díjaz a szakavatott zsűri. 

Minimum 40 szavazatot el kell érni ahhoz, hogy a profi ítészek elé kerülhessen a fotóm. Nem vagyok híve a lájkolós rendszernek, de mégis most kivételt teszek és megkérlek benneteket, hogy a fenti képet támogassátok egy szavazattal. 

Április 30-ig tart a szavazatgyűjtés. Tudom, az utolsó pillanatban eszméltem fel, hogy jelentkezzek, de azért bízom az égiekben :-)

Maximum 1 percet vesz igénybe a folyamat! Két egyszerű lépésben támogathattok (lásd a mellékelt képen): 

1. lépés: Kattintsatok erre a linkre és kedveljétek az oldalt: https://www.facebook.com/cultest/app_701050309938807?app_data=eyJlbnRyeV9pZCI6IjIwNDkifQ%3D

2. lépés: Ezután kattintsatok a kép bal oldalán található szavazok gombra! Ha tetszik, akkor osszátok meg barátaitokkal is! De ez már nem kötelező!Molekuláris gasztronómia egy kis szeletkéje. Barackos-túrós rétes. 
A receptet itt érhetitek el: http://www.boldogkukta.blogspot.hu/2012/11/barackos-turos-retes-egy-kicsit-maskent.html

Köszönöm mindenkinek a támogatást! 

Szép vasárnapot!

Népszerű bejegyzések