Ki vacsorázhat a Katlan Malomban? - Íme a játék nyertese!

 Korábban már meséltem Nektek a veresegyházi hangulatos Katlan Malom Vendéglőről! Aki még nem látogatott el ide gyorsan kapja fel a párját, cipőjét, legkényelmesebb nadrágját és irány az elvarázsolt malom. De egyedül is bátran bevehető a hely! 

Az adventi játék keretein belül a legutolsó nyeremény egy 8000 Ft utalvány Katlan Tóni Vendéglőjébe, melyet ismételten szeretnék megköszönni a kedves tulajdonosnak Novotny Antalnak.

Mielőtt valakit megörvendeztetnék az igencsak ínycsiklandozó nyereménnyel egy kicsit mesélnék Nektek a malomban elköltött decemberi búcsúebédünkről és a céges karácsonyi csemegézésünkről. Bőröndök bepakolva, utolsó ajándékok beszerezve és a decemberi hajtás is lezárva. Szerettünk volna egy kis előkarácsonyt csapni Fecómmal, egy kicsit lassítani, az ünnepre hangolódni. A legtökéletesebb helyet választottuk erre. 

Engem időről időre elvarázsol a béke és a nyugalom, miután becsukom magam mögött az ajtót. Kicsit úgy érzem, mintha hazaérkeztem volna és itt bátran leengedhetek. 

A karácsonyi hangulat kedvéért fűszeresen illatos borlevest választottam, melynek tetején mint a kék égen a puha felhő, egy légiesen könnyed karamellel felvert tejszínhabgaluska úszott. Ezt koronázta meg a főétel, a szaftos, kissé rózsaszín libamell aszalt szilvás vöröskáposztával és fűszeres krumplival. Ennél tökéletesebb karácsonyi ebédet el sem tudtam volna képzelni. Apró figyelmesség, melytől minden vendég elolvadt az étkezés végén kapott szalonna cukor. Ezt láthatjátok nyitóképként. Ízletes szürkemarha kolbászt rejtett a csomagolás!

Az éttermen kívül szeretném felhívni a figyelmeteket a Katlan Tóni Kft. működésére. Vagyis, ha tökéletes catering szolgáltatást, ételeket szeretnétek életetek fontos rendezvényein egy biztos pontot már magatokénak tudhattok.

Kérdéssel, kéréssel keressétek bátran a kedves és segítőkész munkatársakat az alábbi elérhetősége valamelyikén: 
Novotny Antal 06-20-937-0945,
Banu Csilla 06-20-271-9599
Fax: 06-20-938-6458
katlantoni@katlantoni.hu  

Egyfajta referenciaként írom le a személyes tapasztalataimat. A céges karácsonyi ebédünket az irodában tartottuk meg. Eddig semmi különleges. De szendvics és pizza helyett gondoljatok valami sokkalta kreatívabbra. 
Egy komplett menüre a Katlan Malomból  tökéletes tálalással. Lacinak, a Katlan Malom munkatársának minden elismerésem és hálám. Egyedül kevesebb, mint fél óra alatt a negyedikre felhurcolva, mindenre apróságra gondolva ilyen mutatós tálalást készített nekünk, úgy hogy az ételek nem hűltek el. Frissen, ropogósan csábítgattak bennünket az asztalhoz az orrunknál fogva! Igazi profi szolgáltatást kaptunk! Mi a legegyszerűbb megoldást kértük abszolút felszerelés nélkül, semmi extrával, mégis egyedülállóan igényes végeredményt kaptunk.

Végül szeretnék gratulálni Kolozsváriné Szarvas Gabriellának a nyereményhez! Kívánom, hogy minimum olyan jól érezze magát kedves kísérőjével együtt, mint én teszem időről időre. 

Népszerű bejegyzések