Országos Étterem Hét 2013. október 14 - 20.



Minden alkalommal valami akadály gördült elénk, amikor részt szerettünk volna venni az Országos Étterem Hét rendezvényen. Most viszont nem hátráltat semmi és a hétvégén letesztelünk egy éttermet. Már meg is van a kiválasztott páciens. 

5. alkalommal hívja életre ezt a rendezvényt Budapesten és vidéken egyaránt a DiningCity nemzetközi étteremajánló

Az akcióban résztvevők vállalják, hogy 3300 Ft-ért (szervízdíjjal együtt) igényes és ízletes háromfogásos ebéd- vagy vacsoramenüt biztosítanak a vendégeknek. Olykor további meglepetésekkel is kedveskednek a betérőknek. 
Az Étterem Hét sikerességét mi sem bizonyítja jobban, hogy a tavaszi akciókor több, mint 12000 vendég kóstolta meg a különleges ételeket!

Miért jó ez mindkét félnek? 
A "TOP" éttermek betekintést adnak kínálatukba kedvező áron. Olykor a tetemes végszámlák riasztják el a vendégeket. (Halkan megjegyzem: némi ráncfelvarrásra szorul a hazai díjkalkuláció, mert nagyon-nagyon magas árakkal számolnak a vendéglátók. Külföldön például kevesebb összegből megvacsorázhatunk, mint egy budapesti, belvárosi étteremben.) Tehát akinek most elnyeri tetszését a kiszemelt étterem, az a későbbiekben rá fogja szánni a pénzt egy normál, nem kedvezményes vacsorára is. 
A vendégek részéről pedig egyértelmű a pozitívum. Több, mint kedvező áron belecsippenthetünk a hazai éttermi gasztronómia különlegességeibe. 

Külön értékelendő, hogy a nemzetközi konyhák is bemutatkoznak például: francia, olasz, mexikói, indiai...


"Az Étterem Hétre kizárólag a www.etteremhet.hu weboldalon lehet asztalt foglalni, egy ún. real-time asztalfoglalásokat számláló rendszerrel. Ez a szoftver pontosan számon tartja, hogy az adott éttermekben melyik napra hány szabad hely áll még rendelkezésre - így a résztvevő éttermek előre meghatározhatják, hogy a program keretében összesen hány vendéget tudnak fogadni ezekre a különleges menükre. A vendég az asztalfoglalás elküldése után azonnali visszaigazolást kap e-mailben a foglalás sikerességéről." 

Forrás: www.port.hu
 


Kalandra fel kedves éhes vendégek!

Népszerű bejegyzések